het Seksualiteitsspel

case: art direction, visuele identiteit, illustratie, fotografie
klant: Pure Nature
jaar: 2015

Helene en Jan, o.a. bekend van de Linda.tv-serie ‘Liever met z’n drietjes’ hebben ondervonden dat stellen vaak moeilijk over seksualiteit praten. Over wat belangrijke persoonlijke waarden zijn, wat er lekker wordt gevonden en hoe het leuker, fijner en beter kan.

Ze ontwikkelden daarom ‘het Seksualiteitsspel’, waarmee je het gesprek op speelse en intieme wijze aan kan gaan. Met je partner, beste vriend/vriendin of je relatietherapeut. Het spel biedt meerdere vormen om te spelen.

BRIEFING

Aan mij de vraag om het complete spel vorm te geven met de kleuren van Pure Nature, het bedrijf van Helene en Jan. Vanuit het gegeven dat seksualiteit een gevoelig onderwerp kan zijn en gepaard gaat met gevoelens en emoties, wilde ik een sfeer neerzetten die past bij de diversiteit en de imperfectie van de mens.

Als uitbreiding van de huisstijl maakte ik handgeschilderde vormen die doen denken aan elektriciteit en vloeiende golven. Elk kaartje is uniek, sommige beelden het concept op het kaartje uit. Om het Pure Nature logo in de stijl te passen heb ik die een rebranding gegeven.